בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: ויניגרט סומק ונענע

מרכיבים: רבע כוס (60 מ"ל) מיץ לימון או חומץ בן יין עדין, חצי כוס (120 מ"ל) שמן זית, חצי שן שום קצוצה קטן, כפית מלח, כפית סומק, חצי כפית נענע מיובשת, 2 כפות עלי נענע קצוצים

תגובות

רוטב לבנטיני, חמצמץ ורענן שמתאים להוסיפו לסלטים המשלבים ירקות טריים - עגבניות, מלפפונים, בצל אדום, ועשבי תיבול. הרוטב ישתדך בשלמות גם עם סלט קינואה, בורגול, שעועית לבנה, עדשים שחורות וקרוטונים. יש לבחור עלי נענע ירוקים וטריים, ללא גבעול, ולקצצם לאחר שטיפה וייבוש.

חומרים:

  • רבע כוס (60 מ"ל) מיץ לימון או חומץ בן יין עדין
  • חצי כוס (120 מ"ל) שמן זית
  • חצי שן שום קצוצה קטן
  • כפית מלח
  • כפית סומק
  • חצי כפית נענע מיובשת
  • 2 כפות עלי נענע קצוצים

הכנה:

שמים את כל החומרים בצנצנת בעלת מכסה הנסגר היטב, סוגרים ומנערים עד קבלת רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו