בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ויניגרט אנשובי ופרמזן

מרכיבים: 5 פילטים של אנשובי קצוצים קטן קטן, 3 כפות פרמזן מגורר, רבע כוס (60 מ"ל) מיץ לימון, חצי כוס (120 מ"ל) שמן זית, חצי כפית מלח, חצי שן שום קצוצה קטן, 2 כפות מיונז או שמנת חמוצה, כפית חרדל דיז'ון חלק

תגובות

רוטב שמזכיר בטעמו את הקיסר הקלאסי, מתאים לשלבו עם לבבות סלט חסה ופרוסות בייקון פריכות, סלט ניסואז או סלט חסה עם אספרגוס, ביצה קשה מגוררת וקרוטונים.

חומרים:

  • 5 פילטים של אנשובי קצוצים קטן קטן
  • 3 כפות פרמזן מגורר
  • רבע כוס (60 מ"ל) מיץ לימון
  • חצי כוס (120 מ"ל) שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • חצי שן שום קצוצה קטן
  • 2 כפות מיונז או שמנת חמוצה
  • כפית חרדל דיז'ון חלק

הכנה:

לרוטב עם חתיכות אנשובי: שמים את כל החומרים בצנצנת בעלת מכסה הנסגר היטב, סוגרים ומנערים עד קבלת רוטב חלק (חתיכות האנשובי ינקדו את הרוטב), טועמים ומתקנים תיבול.

לרוטב חלק: טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד תערובת חלקה. אם הרוטב סמיך יתר על המידה מוסיפים כף או שתיים מים, עד קבלת הסמיכות הרצויה. מתקנים תיבול ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו