מתכון: סלט קוביות סלק וחזה עוף

מרכיבים: 4 יח' סלק בינוני (מבושל עד ריכוך), 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות, 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות, 1 חופן עלי בזיליקום קצוצים, 400 גרם חזה עוף, מיץ מ-2 לימונים, מלח גס, פלפל שחור גרוס, 3 כוסות שמן זית

מיקי סויסה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיקי סויסה, שף אורח

חומרים:

  • 4 יח' סלק בינוני (מבושל עד ריכוך)
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
  • 1 חופן עלי בזיליקום קצוצים
  • 400 גרם חזה עוף
  • מיץ מ-2 לימונים
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 3 כוסות שמן זית

הכנה:

מבשלים את חזה העוף במים כ-10 דקות מרגע הרתיחה, מקררים ופורסים; מקלפים את הסלק וחותכים אותו לקוביות קטנות ומערבבים עם שאר החומרים; מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס, ומערבבים היטב; מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ומניחים מעל את חזה העוף.

סלט סלק ועוף של מיקי סויסה

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ