בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט גרגירי כוסמין עם דלעת ערמונים ופטריות

מרכיבים: כוס גרגירי חיטת כוסמין מלאה, 2 דלעות ערמונים קלופות וחתוכות לקוביות קטנות, 2 כפות שמן זית, מעט מלח גס, 2 כרישות פרוסות לעיגולים, 3 כפות שמן זית, 4 גבעולי בצל ירוק פרוסים לעיגולים דקים, 1 כפית ג'ינג'ר מגורר...

תגובות

חומרים (6 מנות):

  • כוס גרגירי חיטת כוסמין מלאה
  • 2 דלעות ערמונים קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 2 כפות שמן זית מעט מלח גס
  • 2 כרישות פרוסות לעיגולים
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 גבעולי בצל ירוק פרוסים לעיגולים דקים
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • שן שום קצוצה דק
  • 2 סלסילות פטריות שימג'י או 2 סלסילות פטריות שמפיניון קטנות חצויות לחצי
  • 4 כפות סויה
  • חופן נבטי חמניות
  • פלפל אדום חריף פרוס לעיגולים דקים
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מעט מלח ופלפל שחור

הכנה:

בקערה עם מים משרים את גרגירי הכוסמין שעה. מסננים ומבשלים בסיר עם מים עד ריכוך, כ-20-30 דקות. מסננים.

מחממים תנור ל-200 מעלות. צולים בו קוביות דלעת ערמונים משוחות בשמן זית ומעט מלח כ-15 דקות. על להבה נמוכה, מטגנים במחבת עם שמן זית את עיגולי הכרישה עד ריכוך. מוסיפים בצל ירוק, שום וג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה. מגבירים את הלהבה, מוסיפים פטריות ומקפיצים דקה. מוסיפים סויה, מבשלים דקה ומכבים את האש. מערבבים את כל שאר החומרים, מתקנים תיבול ומגישים.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו