בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט תרד, דלעת כבושה, גבינה כחולה ואגוזי מלך

חצי ק"ג בייבי תרד, 400 גרם דלעת בשלה, קלופה (מומלץ דלעת יפנית). משרה: 2 כפות סוכר, 2 כפיות מלח גס, חצי כוס שמן זית, 2 לימונים סחוטים, 100 גרם גבינה כחולה משובחת, מפוררת לפרורים גסים...

תגובות

חומרים (6 מנות):

  • חצי ק"ג בייבי תרד שטוף היטב
  • 400 גרם דלעת בשלה, קלופה (מומלץ דלעת יפנית)
  • משרה:
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפיות מלח גס
  • חצי כוס שמן זית
  • 2 לימונים סחוטים
  • 100 גרם גבינה כחולה משובחת, מפוררת לפרורים גסים
  • חופן אגוזי מלך קלויים שבורים גס
  • רוטב
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית חומץ בן יין או שרי חרז
  • חצי כפית סוכר
  • רבע שן שום קצוצה דק
  • 2 כפות מיץ לימון
  • חצי כפית מלח אטלנטי

הכנה:
פורסים את הדלעת לדפים דקים, עדיף במנדולינה. משרים את הדלעת בחומרי המשרה למשך שעתיים, במקרר. שוטפים את הדלעת מנוזלי המשרה ומסננים היטב.

מערבבים את דפי הדלעת עם עלי התרד, הגבינה הכחולה ואגוזי מלך. מערבבים יחד שמן זית, סוכר, חומץ, שום קצוץ ומיץ לימון, שופכים על הסלט, ממליחים קלות, מערבבים היטב ומגישים.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו