מתכון: סלט פסטה עם עגבניות מיובשות

קיצי, מהיר וקליל: סלט פסטה עם עגבניות שרי ועגבניות מיובשות, גבינה פטה וזיתים של השף טל יעקב

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ

האמת היא שמבחינתי לא צריך מתכון לסלט פסטה. זהו מסוג הסלטים שאפשר לשחק בלי סוף עם המרכיבים ולקבל מנה מצוינת. הנה אחת הדוגמאות.

חומרים (4 מנות):

500 גרם פסטה פנה

שמן זית

חצי כפית מלח

200 גרם פסטו

300 גר עגבניות שרי שטופות וחתוכות לרבעים

50 גרם עגבניות מיובשות, חתוכות לרצועות

50 גרם זיתים מגולענים, חתוכים לרבעים

250 גרם פטה חתוכה לקוביות קטנות

הכנה:

בסיר גדול מרתיחים מים עם מעט שמן זית וחצי כפית מלח. מבשלים את הפסטה לפי הזמן המומלץ ומסננים. מעבירים לקערה, מכניסים את כל המרכיבים למעט הפטה ומערבבים. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל את הפטה ומגישים.

צילום: טל יעקב

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ