בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לסלט עגבניות מיובשות וגבינת עזים

תגובות

סלט עגבניות מיובשות וגבינת עזים באדיבות השף קים נווה

חומרים:

לבבות חסה

200 ג' עגבניות מיובשות

בצל ירוק

זעתר טרי

גבינת עזים

גרעיני חמניה קלויים

שמן זית

לימון טרי

מלח ופלפל

 

הכנה:

להניח את לבבות החסה בקערה. להוסיף את העגבניות המיובשות, לאחר שחותכים אותן לרצועות דקות. להוסיף טבעות בצל ירוק ועלי זעתר טריים קצוצים. לפרוס את גבינת העזים לפרוסות דקות ולהוסיף אותן לקערה. לסחוט לימון לקערה, לזלף 50 מ"ל שמן זית. לערבב הכל יחד. להניח בקערת הגשה. לפזר מעל את גרעיני החמניה.

 

מחפשים מתכון לסלט? הכירו את מדור סלטים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו