בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט טונה ואבוקדו

סלט קליל עם עגבניות, תפוח אדמה וזיתי קלמטה. מומלץ להגיש לצד לחם שחור טרי

תגובות

חומרים:

  • קופסת טונה בשמן
  • אבוקדו בשל
  • ביצה
  • 1 תפוח אדמה
  • 2 עגבניות
  • 5 זיתי קלמטה, מגולענים
  • 1 בצל סגול קטן
  • מלח, פלפל שחור טחון
  • חצי לימון לתיבול

הכנה:

חולטים את העגבניות כ-20 שניות במים חמים, קולפים וחותכים כל עגבנייה לארבע.

מוציאים את הליבה של העגבנייה ומעבירים לקערה. קולפים את האבוקדו, מגלענים וחותכים גס בדומה לגודל העגבנייה.

מבשלים תפוח אדמה וביצה. קולפים וחותכים בגודל חתיכות העגבנייה והאבוקדו.

מתבלים במלח ופלפל, מתבלים בשמן של הטונה ובמיץ לימון. מערבבים היטב את כל המרכיבים ולבסוף מפזרים מעל את הזיתים. מומלץ להגיש לצד לחם שחור טרי.

באדיבות שף אידי ישראלוביץ'

טלי קרן

עוד סלטים אביביים: אורז בר עם אבוקדו ותפוזים | טאבולה עשבי תיבול ולימון פרסי | חסה בוויניגרט

לכל מתכוני הסלטים>>>



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו