בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט אוליבייה

סלט תפוחי אדמה מהודר, עתיר מיונז. אפשר להשתמש בשאריות העוף ותפוחי האדמה ממרק העוף של ליל הסדר

2תגובות

הסלט הרוסי האהוב והמפורסם ביותר נקרא על שם השף הצרפתי לוסיין אוליבייה, שהוזמן למוסקווה לבשל למשפחה רוסית אצילה. אוליבייה התאהב במקום וב‑1864 פתח מסעדה צרפתית-רוסית בארמון ההרמיטאג' ובה הגיש סלט תפוחי אדמה מהודר, עתיר מיונז. אפשר להשתמש בשאריות העוף ותפוחי האדמה ממרק העוף של ליל הסדר

חומרים (6‑8 מנות):

  • 2 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות (200 גרם נטו)
  • 3 שוקי עוף מבושלים או עוף בגריל (350 גרם נטו)
  • 2 מלפפונים כבושים בחומץ, קצוצים
  • 3 ביצים קשות קצוצות או מגוררות גס על פומפייה
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
  • 2 כפות מיונז
  • 4 כפות שמיר קצוץ
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כמה טיפות מיץ לימון

הכנה:

מפוררים לקערה את בשר העוף, ללא העור. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

שומרים במקרר עד ההגשה.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו