בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט תפוחי אדמה רוסי

הגרסה הרוסית כוללת שמנת חמוצה, בצלי שאלוט וחזרת לבנה טרייה מגוררת. אפשר להגיש חם או קר

תגובות

חומרים (6‑8 מנות):

  • 4 תפוחי אדמה לבנים מבושלים וקלופים (300 גרם נטו)
  • בצל שאלוט קצוץ
  • מכל שמנת חמוצה
  • 4 ענפי בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 כפית חזרת לבנה טרייה מגוררת
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

הכנה:

מניחים את תפוחי האדמה החמים על קרש חיתוך ומועכים במזלג עד קבלת מחית גסה. אפשר גם לקצוץ לקוביות. מעבירים לקערה ומוסיפים את כל שאר המצרכים. מגישים חם או קר.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו