מתכון: סלט ביצים רוסי
מנוקד באפונה ומוגש עם קרם פרש או שמנת חמוצה. אפשר לגוון עם כף חזה אווז מעושן קצוץ או בייקון מטוגן קצוץ
חומרים (68 מנות):
- 6 ביצים קשות קצוצות
- 3 כפות קרם פרש או שמנת חמוצה
- 2 כפות אפונה טרייה או קפואה (שטופה במים קרים להפשרה)
- חצי בצל סגול קצוץ
- כף עירית קצוצה
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- אופציה: כף חזה אווז מעושן קצוץ או בייקון מטוגן קצוץ
הכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים ומתקנים תיבול. משהים לחצי שעה לפחות מחוץ למקרר לפני ההגשה.
סלט ביציםצילום: לימור לניאדו תירוש