בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט ביצים רוסי

מנוקד באפונה ומוגש עם קרם פרש או שמנת חמוצה. אפשר לגוון עם כף חזה אווז מעושן קצוץ או בייקון מטוגן קצוץ

תגובות

חומרים (6‑8 מנות):

  • 6 ביצים קשות קצוצות
  • 3 כפות קרם פרש או שמנת חמוצה
  • 2 כפות אפונה טרייה או קפואה (שטופה במים קרים להפשרה)
  • חצי בצל סגול קצוץ
  • כף עירית קצוצה
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • אופציה: כף חזה אווז מעושן קצוץ או בייקון מטוגן קצוץ

הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים ומתקנים תיבול. משהים לחצי שעה לפחות מחוץ למקרר לפני ההגשה.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו