מתכון: סלט ביצים רוסי

מנוקד באפונה ומוגש עם קרם פרש או שמנת חמוצה. אפשר לגוון עם כף חזה אווז מעושן קצוץ או בייקון מטוגן קצוץ

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

חומרים (68 מנות):

  • 6 ביצים קשות קצוצות
  • 3 כפות קרם פרש או שמנת חמוצה
  • 2 כפות אפונה טרייה או קפואה (שטופה במים קרים להפשרה)
  • חצי בצל סגול קצוץ
  • כף עירית קצוצה
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • אופציה: כף חזה אווז מעושן קצוץ או בייקון מטוגן קצוץ

הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים ומתקנים תיבול. משהים לחצי שעה לפחות מחוץ למקרר לפני ההגשה.

סלט ביציםצילום: לימור לניאדו תירוש

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ