בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט עגבניות וגבינה צ'רקסית של השף אסף שנער

סלט קיצי עשיר ומיוחד, עם גבינה צ'רקסית, פלפל חריף ואנשובי. התוצאה: סלט קצת מלוח וקצת חריף עם הפתעות מענגות בפנים

2תגובות
סלט עגבניות וגבינה צ'רקסית
דודו בכר

סלט עגבניות וגבינה צ'רקסית של השף אסף שנער, מחוות צוק-המעדניה

חומרים (2 מנות):

100 גרם עגבניות שרי צבעוניות, חצויות

1 צנונית, פרוסה דק

4 סלייסים דקים עגולים של בצל סגול

5 סלייסים של פלפל חריף ירוק

80 גרם גבינה צ'רקסית

5 זיתי טאסוס מגולענים, חצויים

5 פילטים של אנשובי אורטיז

1 כף שמן זית

מיץ מ-1/2 לימון

קמצוץ מלח אטלנטי

קמצוץ פלפל שחור גרוס גס

קמצוץ סומאק

10 עלים של פטרוזיליה

ההכנה:

מסדרים את עגבניות השרי על צלחת שטוחה.
מניחים על גבי העגבניות את הצנוניות, מפזרים את הבצל והפלפל החריף.
בוצעים את הגבינה לחתיכות קטנות ומסדרים בצלחת.
מפזרים את הזיתים והאנשובי.
מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל, מעט סומאק ופטרוזיליה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו