בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לסלט טאבולה

אחד הסלטים הפופולריים בארץ מתאים גם לארוחת בוקר קלה וגם ליד המנגל. מתכון של השף מיקי קפלן (מהמטבחון)

תגובות

המרכיבים:

200 גרם בורגול (דק)

1 צרור נענע טרייה 

1 צרור פטרוזיליה טרייה

3 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות קטנות

½ כוס מיץ לימון סחוט

 שמן זית לפי טעם  

מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה:

משרים את הבורגול במים קרים כחצי שעה ומסננים היטב.

שוטפים ומייבשים היטב את הפטרוזיליה והנענע וקוצצים דק.  

מאחדים את כל המרכיבים בקערה, מערבבים היטב אך בעדינות (בלי למחוץ). בוזקים מעט שמן זית עד לקבלת מרקם מבריק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו