מתכון לסלט טאבולה

אחד הסלטים הפופולריים בארץ מתאים גם לארוחת בוקר קלה וגם ליד המנגל. מתכון של השף מיקי קפלן (מהמטבחון)

מיקי קפלן, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיקי קפלן, שף אורח

המרכיבים:

200 גרם בורגול (דק)

1 צרור נענע טרייה 

1 צרור פטרוזיליה טרייה

3 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות קטנות

½ כוס מיץ לימון סחוט

 שמן זית לפי טעם  

מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה:

משרים את הבורגול במים קרים כחצי שעה ומסננים היטב.

שוטפים ומייבשים היטב את הפטרוזיליה והנענע וקוצצים דק.  

מאחדים את כל המרכיבים בקערה, מערבבים היטב אך בעדינות (בלי למחוץ). בוזקים מעט שמן זית עד לקבלת מרקם מבריק.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ