בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מנות לעבודה

סלט פסטה קר עם עגבניות ארוגולה ומוצרלה

השף ברק אלמיש (ממופת בראסרי) מציע סדרת מנות שאפשר להכין בקלות ליום עבודה. אחרי ההכנה, כל מה שנשאר זה להכניס למיקרו

תגובות
דודו בכר

מתכון לסלט פסטה קר עם עגבניות אורוגולה ומוצרלה

חומרים ל- 4 סועדים:

400 גרם פסטה יבשה (עדיף לינגוויני, פפרדלה, או מאפלדיני)

400 גרם עגבניות שרי חצויות

400 גרם כדורי מוצרלה (עדיף מוצרלה די בפאלו אבל גם בקר יהיה נהדר במתכון הזה) פרוסים לעובי ס"מ בערך.

100 גרם עלי אורוגולה

100 מ"ל שמן זית

100 גרם בזיליקום

20 גרם צנובר

20 מ"ל חומץ בלסמי

ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את הבזיליקום עם הבלסמי והצנובר מוסיפים תוך כדי ערבוב את השמן במזיגה איטית עד שמתקבל רוטב סמיך ואחיד מעבירים לכלי אחסון ושמים בצד.

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומורידים למי קרח על מנת לעצור בישול מעבירים לכלי ומאחסנים בצד.

בקערה גדולה מערבבים את הפסטה עם המוצרלה והשרי, מתבלים בווינגרט בזיליקום מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם ולסיום מוסיפים עלי אורוגולה טריים וקצת שמן זית מלמעלה.

ניתן להוסיף גם פרמזן מגורד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו