סלט קינואה ורימונים

סלט קינואה ורימונים חגיגי, צבעוני ומושלם לאירוח שאפשר לשדרג בקלות ולהעשיר עם כל מה שאוהבים

אילה ארוך, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט קינואה ורימונים
אילה ארוך, שפית אורחת

כמות המנות: 8

משך ההכנה: 20 דקות

דרגת קושי: קל

מצרכים:

100 גרם קינואה
כוס עלי נענע קצוצים
1 רימון בגודל בינוני
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור

אפשרויות תוספת לשדרוג הסלט:

בטטות צלויות, גילופי קישוא טרי, עגבניות שרי, אגוזי קשיו קלויים, 150גרם רוקט, עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:

1. בסיר מחממים 8 כוסות מים ומוסיפים 2 כפות שמן וכפית מלח ומביאים לרתיחה.

2. שוטפים את הקינואה היטב, מוסיפים למים הרותחים ומבשלים כ-10 דקות עד שגרגירי הקינואה מתרככים ומצננים.

3. בינתיים מוציאים מהרימון את הגרעינים לקערה.

4. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, כולל הקינואה, מערבבים ומגישים מיד.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ