סלט שוק תאילנדי של השף משה בדישי

משה בדישי, שף אורח
סלט שוק תאילנדי
משה בדישי, שף אורח

חומרים ל-4 מנות:

2 כוסות אטריות שעועית, מבושלות לפי הוראות היצרן

2 מלפפונים, חתוכים לרצועות דקות

1/2 חבילת נבטים

חופן בצל ירוק קצוץ

1/2 צרור עלי כוסברה שלמים

1 מנגו, חתוך לרצועות

שומשום לבן לקישוט

בוטנים קלויים לקישוט

חומרים לוויניגרט תאילנדי:

2 יחידות מלפפון

2 שיני שום

כף ג'ינג'ר קצוץ

1/2 כוס חומץ

1/4 כוס סוכר

חופן בצל ירוק

חופן נענע

חופן כוסברה

3/4 כוס מים

1 כף שטוחה מלח

1 פלפל צ'ילי אדום

הכנה:

מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לבלנדר, וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.

בקערה, מתבלים את אטריות השעועית ברוטב הוויניגרט שהתקבל, ומניחים את האטריות כמצע על צלחת ההגשה.

בונים את הסלט שכבה אחרי שכבה: מעל האטריות מניחים את המלפפונים, הנבטים, הבצל הירוק ועלי הכוסברה. מניחים את רצועות המנגו ומקשטים עם שומשום ובוטנים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות