מתכון

סלט חסה ואגוזי מקדמיה קלויים

אגוזים ותפוח עץ ישדרגו את סלט החסה האמריקאית שלכם לכלל מעדן

נירה רוסו
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
אגוזי מקדמיה
אגוזי מקדמיהצילום: טלי שני
נירה רוסו

אפשר עכשיו להשיג אגוזי מקדמיה טריים או קלויים. הם אינם זולים, אך צנצנת או חבילת אגוזים בתוספת קוביות זעירות של תפוח עץ ישדרגו את סלט החסה האמריקאית שלכם (לשישה סועדים) לכלל מעדן.

ההכנה? פשוטה ומצוינת.

1. קורעים ביד חסה אמריקאית רעננה.

2. בקרקעית קערת סלט מערבבים את הרוטב האהוב עליכם - יכול להיות סתם 1/3 כוס שמן זית עם 3 כפות חומץ בלסמי או חומץ יין, מלח ופלפל.

3. מוסיפים לרוטב כף או שתיים של דבש, ומעט קליפת לימון מגוררת.

4. חותכים תפוח "חרמון" או "גרנד" אחד לקוביות קטנטנות. זורקים לתוך הרוטב.

5. מניחים על הרוטב את עלי החסה. לא מערבבים.

6. קולים מעט במחבת 100 גרם אגוזי מקדמיה או קונים מראש אגוזים קלויים. אחר כך מכניסים אותם לשקית ניילון, כותשים מעט בפטיש שניצלים ומוסיפים לסלט.

7. מערבבים מול עיני הסועדים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ