בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

סלט חסה ואגוזי מקדמיה קלויים

אגוזים ותפוח עץ ישדרגו את סלט החסה האמריקאית שלכם לכלל מעדן

תגובות
אגוזי מקדמיה
טלי שני

אפשר עכשיו להשיג אגוזי מקדמיה טריים או קלויים. הם אינם זולים, אך צנצנת או חבילת אגוזים בתוספת קוביות זעירות של תפוח עץ ישדרגו את סלט החסה האמריקאית שלכם (לשישה סועדים) לכלל מעדן.

ההכנה? פשוטה ומצוינת.

1. קורעים ביד חסה אמריקאית רעננה.

2. בקרקעית קערת סלט מערבבים את הרוטב האהוב עליכם - יכול להיות סתם 1/3 כוס שמן זית עם 3 כפות חומץ בלסמי או חומץ יין, מלח ופלפל.

3. מוסיפים לרוטב כף או שתיים של דבש, ומעט קליפת לימון מגוררת.

4. חותכים תפוח "חרמון" או "גרנד" אחד לקוביות קטנטנות. זורקים לתוך הרוטב.

5. מניחים על הרוטב את עלי החסה. לא מערבבים.

6. קולים מעט במחבת 100 גרם אגוזי מקדמיה או קונים מראש אגוזים קלויים. אחר כך מכניסים אותם לשקית ניילון, כותשים מעט בפטיש שניצלים ומוסיפים לסלט.

7. מערבבים מול עיני הסועדים.






תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו