ארבעה מתכונים שוברי שגרה עם תפוחי אדמה

תפוח אדמה מאז ומעולם היה מקור לנחמה. חלקינו נכנעים בקלות בלתי נסבלת לתפוד חם שיצא הרגע מהתנור, או לצלחת צ'יפס חמה וטרייה. אז למה שלא תשדרגו את מתכוני תפוח האדמה שלכם?

אסף שנער, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אסף שנער, שף אורח

תפוחי אדמה מהווים את אחד מהמקורות המרכזיים לתזונת מעל לביליון בני אדם בעולם ומשיגים את המקום השלישי והמכובד אחרי החיטה והאורז ברשימת מקורות המזון החשובים. הוא גם בין חומרי הגלם היחידים שנמצא בכל תפריט כמעט בעולם, מסין ועד דרום אמריקה, מאוסטרליה עבור באירופה ועד לאפריקה. ולא בכדי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ