סלט ריג'לה ותירס טרי
סלט לא שגרתי ומקסים: התירס המתוק משלים את הטעמים העשבוניים החזקים של הריג'לה, ושברי גרנולה מוסיפים פריכות

אל תזרקו את קלחי התירס העירומים. בשלו אותם במים עם עלה דפנה, גרגירי פלפל שחור וענפי תימין במשך חצי שעה, ויש לכם ציר תירס לכל מטרה.
רכיבים
6 קלחי תירס טריים
1 בצל שאלוט חתוך לקוביות קטנות
צרור ריג'לת הגינה, שטוף וחתוך למקטעים באורך 2 ס"מ (עם הגבעולים)
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1/3 כוס מיץ לימון סחוט
1/2 כפית מלח
1 כף סוכר חום או סילאן
3 כפות שמן זית
3/4 כוס גרנולה מלוחה
1 כף עלי אורגנו או עירית
הוראות הכנה
מפרידים את גרגירי התירס מהקלח בסכין חדה. מניחים את הגרגירים בקערה, מוסיפים את הבצל, הריג'לה והעגבניות ומערבבים.
מערבבים את מיץ הלימון, המלח והסוכר. מוסיפים את שמן הזית בזילוף אטי ומערבבים. הרוטב צריך להיות מתקתק.
מוסיפים את הגרנולה לקערה, יוצקים 2/3 מהרוטב ומערבבים. מוסיפים את האורגנו, אם צריך יוצקים את יתרת הרוטב ומערבבים.
כתבות מומלצות

החבילה מתעכבת: למה הרחפנים של אמזון עוד לא סיפקו את הסחורה

משחקים עם קראק פאי: ארבעה מתכונים לעוגה הממכרת

סוף סוף יש סיבה לעצור ולהביט בבית הבאר ברחוב הרצל

מה ההבדל בין כתמי שמש לנמשים ומה גורם להם?

ל"ישראל השנייה" מגיע דיון רציני יותר, ובעיקר כזה שמבוסס על אמת
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

שתי דירות במחיר אחת: האם זהו עתיד תחום הפינוי-בינוי?

"היערכו לגרוע מכל": נבואות החורבן בהיי-טק מתחילות להגשים את עצמן

לקחתם משכנתא בחודשים האחרונים? גם אתם כבר שילמתם על עליית הריבית

הריבית במשק מזנקת – מה כדאי לעשות עם ההלוואות שלקחתי?
