ברוקולי מוקפץ בסויה וצ'ילי עם שקדים קלויים
מנה קלילה ומהירה שהולכת נהדר על ערימה של אורז, ליצירת ארוחה צמחונית לתפארת
אורלי פלאי ברונשטיין
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קלזמן בישול:
15 דקותברוקולי מוקפץ בסויה וצ'ילי עם שקדים קלויים של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)
רכיבים
2 ראשי ברוקולי, מפורקים לפרחים
3 כפות שמן
2 שיני שום קצוצות
1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורד
1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ (טרי או יבש)
3 כפות סויה
1 כף מירין
להגשה:
3 כפות שקדים קלויים בחצאים
הוראות הכנה
1. מכינים קערה עם מי קרח. חולטים ברוקולי שלוש דקות בסיר עם מי מלח רותחים ומעבירים לקערה. מסננים ומייבשים.
2. מחממים שמן בווק ומוסיפים שום, ג'ינג'ר וצ'ילי. כשעולה ריח, מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים עד שהוא מתרכך מעט. מתבלים בסויה ומירין.
3. מגישים עם חצאי שקדים קלויים.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות
במעבדה קטנה ברחובות נולד הנוגדן הראשון בעולם שנוצר על ידי מחשב

זאת הייתה תשובה מושלמת - כך מסבירים "כיבוש" ב-25 מילים בלבד

שני סטודנטים הלכו להם, ולפתע חיילים המטירו עליהם אש כבדה

מי האנשים שחיו כאן לפני הצלבנים? לתלמידי ישראל אסור לדעת

בספר שמקדיש כל כך הרבה לשקרים, ראוי היה להיזהר בעובדות
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
