סלט נבטים עם אשכולית אדומה - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט נבטים עם אשכולית אדומה

מנה פריכה ומרעננת, חמוצה-חריפה-מתוקה, קלה מאוד להכנה אך מרשימה וטעימה ביותר

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט נבטים עם אשכולית אדומה
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

אשכולית אדומה

450 גרם (סלסילה אחת) נבטי שעועית (נבטים סיניים)

בצל ירוק, קצוץ דק באלכסון

צרור קטן של עלי כוסברה טריים

1/2 צ'ילי אדום טרי, קצוץ דק (או יותר, לפי הטעם)

כפית שומשום שחור (לא חובה)

לרוטב:

3 כפות מיץ אשכולית אדומה

1/2 כפית זנגביל טרי, מגורר דק

2 כפות דבש

כף רוטב סויה

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

2 כפיות שמן שומשום

הוראות הכנה

מפלטים את האשכולית: בסכין חדה מסירים את קליפת האשכולית, יחד עם החלק הלבן העוטף את הפלחים. בסכין קטנה חותכים את הפרי כך שיתקבלו פלחי פרי שלמים, מקולפים מהמחיצות הדקות העוטפות אותם.

מערבבים בקערה את פלחי האשכולית המקולפים עם הנבטים, הבצל הירוק, הכוסברה והצ'ילי.

מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על הסלט. מעבירים את הסלט לצלחות אישיות ומקשטים בשומשום שחור ובעוד בצל ירוק וכוסברה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות