מתכון: סלט פול ירוק ובורגול - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט פול ירוק ובורגול

את הפול הירוק הטרי והצעיר אפשר לאכול גם בשלמותו, בתנאי שבוחרים את התרמילים הקטנים והיפים, ללא כתמים שחורים. כאן בשילוב עם מעין טאבולה

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט של פול ירוק ובורגול
דורעם גונט
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 כוס בורגול דק

1 כוס מים
400 גרם תרמילי פול ירוק קטנים ויפים
3 כפות שמן זית, לטיגון הפול
1 כוס תערובת של עלי כוסברה, נענע ופטרוזיליה, קצוצים דק
3 בצלים ירוקים, קצוצים דק
1/2 לימון, קצוץ לקוביות זעירות עם הקליפה
1 עגבנייה, קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
1/4 כוס שמן זית
3 כפות מיץ לימון
2 כפות רכז רימונים
1 כף סוכר
מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

מניחים את הבורגול בקערה ויוצקים עליו כוס מים. משרים ל-20 דקות.

קוטמים את קצות תרמילי הפול וחותכים בין הפולים שבתוכם. במחבת רחבה מחממים את שמן הזית ומקפיצים בו את הפול, כדקה. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהפול רך (כ-12 דקות). מערבבים מדי פעם.

מוסיפים אל הבורגול המושרה את הפול המבושל ואת יתר החומרים. מערבבים ומשהים לפחות לחצי שעה, לספיגת טעמים. מגישים בטמפרטורת החדר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות