ויניגרט אשכוליות אדומות - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ויניגרט אשכוליות אדומות

מתאים לתיבול סלטים עם קטניות (שעועית, עדשים, חומוס) וסלטי דגנים. מצוין עם סלטים המשלבים עלי חסה מתוקים עם עלים מרירים כגון אורוגולה, רוקט, אנדיב וראשד

דרגת קושי: קל
רוטב ויניגרט
לימור לניאדו תירוש

 טוב לשלבו  גם עם סלטי ירקות המכילים ירקות בעלי נוכחות ומרקם קריספי כמו שומר וכרוב אדום בתוספת גרעיני ג'אלה או אגוזים.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 כפות (45 מ"ל) מיץ לימון

4 כפות (60 מ"ל) מיץ סחוט של אשכוליות אדומות
חצי כוס (120 מ"ל) שמן זית
כף וחצי סויה
חצי כפית גרידת לימון
חצי שן שום קצוצה קטן
3 כפיות סילאן
רבע כפית מלח

הוראות הכנה

שמים את כל החומרים בצנצנת בעלת מכסה הנסגר היטב, סוגרים ומנערים עד קבלת רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות