רוטב ויניגרט אסיאתי - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רוטב ויניגרט אסיאתי

רוטב אידיאלי לתיבול סלטים מהמזרח הרחוק. ישתלב מצוין עם כל שילוב של אטריות אורז או שעועית עדינות ושקופות, קלמרי ושרימפס חלוטים, כרוב לבן, פטריות, נבטים, כוסברה, אפונת שלג ובצל ירוק

דרגת קושי: קל
רוטב ויניגרט
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

רבע כוס (60 מ"ל) מיץ ליים או חומץ אורז

חצי כוס (120 מ"ל) שמן בוטנים, שמן זית עדין או קנולה
2 כפיות שמן שומשום
2 כפות (30 מ"ל) רוטב דגים אסיאתי
שן שום קצוצה קטן
2 כפות סויה (30 מ"ל)
כפית ג'ינג'ר מגורר דק
כף רוטב צ'ילי מתוק
3 כפיות סוכר חום
מעט מלח ופלפל לבן

הוראות הכנה

שמים את כל החומרים בצנצנת בעלת מכסה הנסגר היטב, סוגרים ומנערים עד קבלת רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות