דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
6 מנות
צילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

מרכיבים:

  • חצי ק"ג בייבי תרד שטוף היטב

  • 400 גרם דלעת בשלה, קלופה (מומלץ דלעת יפנית)

משרה:

  • 2 כפות סוכר

  • 2 כפיות מלח גס

  • חצי כוס שמן זית

  • 2 לימונים סחוטים

  • 100 גרם גבינה כחולה משובחת, מפוררת לפרורים גסים

  • חופן אגוזי מלך קלויים שבורים גס

רוטב:

  • 3 כפות שמן זית

  • כפית חומץ בן יין או שרי חרז

  • חצי כפית סוכר

  • רבע שן שום קצוצה דק

  • 2 כפות מיץ לימון

  • חצי כפית מלח אטלנטי

הוראות הכנה

אופן ההכנה:

1. פורסים את הדלעת לדפים דקים, עדיף במנדולינה. משרים את הדלעת בחומרי המשרה למשך שעתיים, במקרר.
2. שוטפים את הדלעת מנוזלי המשרה ומסננים היטב.
3. מערבבים את דפי הדלעת עם עלי התרד, הגבינה הכחולה ואגוזי מלך. מערבבים יחד שמן זית, סוכר, חומץ, שום קצוץ ומיץ לימון, שופכים על הסלט, ממליחים קלות, מערבבים היטב ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ