טאבולה עשבי תיבול ולימון כבוש - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טאבולה עשבי תיבול ולימון כבוש

סלט הטאבולה הפופולרי מקבל טוויסט מוצלח עם הלימון הכבוש. את הבורגול משרים רק 20 דקות, מוסיפים את כל החומרים ומגישים

6 מנות דרגת קושי: קל
טאבולה עשבי תיבול ולימון כבוש
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

כוס בורגול בינוני

כוס פטרוזיליה קצוצה
כוס נענע קצוצה
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
כף לימון כבוש קצוץ
מיץ מלימון וחצי או יותר
רבע כוס שמן זית
חצי כפית מלח
כפית סומק

הוראות הכנה

מניחים בורגול בקערה בינונית. ממלאים אותה במי ברז חמים, מערבבים מעט ושופכים את המים. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.

מסננים את רוב מי השטיפה, מלבד כמות של כף אחת ומניחים לבורגול לתפוח מכוסה בנייר אלומיניום 20 דקות. מערבבים מפעם לפעם.

לאחר 20 דקות טועמים. אם הבורגול קשה, מוסיפים עוד כף מים חמים ומשהים עוד 10 דקות. מערבבים את הבורגול עם שאר החומרים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות