מתכון

טאבולה עשבי תיבול ולימון כבוש

סלט הטאבולה הפופולרי מקבל טוויסט מוצלח עם הלימון הכבוש. את הבורגול משרים רק 20 דקות, מוסיפים את כל החומרים ומגישים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
טאבולה עשבי תיבול ולימון כבוש

רכיבים

  • כוס בורגול בינוני
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • כוס נענע קצוצה
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • כף לימון כבוש קצוץ
  • מיץ מלימון וחצי או יותר
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • כפית סומק

הוראות הכנה

מניחים בורגול בקערה בינונית. ממלאים אותה במי ברז חמים, מערבבים מעט ושופכים את המים. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.

מסננים את רוב מי השטיפה, מלבד כמות של כף אחת ומניחים לבורגול לתפוח מכוסה בנייר אלומיניום 20 דקות. מערבבים מפעם לפעם.

לאחר 20 דקות טועמים. אם הבורגול קשה, מוסיפים עוד כף מים חמים ומשהים עוד 10 דקות. מערבבים את הבורגול עם שאר החומרים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

תגובות