מתכון |

טאבולה עשבי תיבול ולימון כבוש

סלט הטאבולה הפופולרי מקבל טוויסט מוצלח עם הלימון הכבוש. את הבורגול משרים רק 20 דקות, מוסיפים את כל החומרים ומגישים

טאבולה עשבי תיבול ולימון כבושצילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

  • כוס בורגול בינוני

  • כוס פטרוזיליה קצוצה

  • כוס נענע קצוצה

  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ

  • כף לימון כבוש קצוץ

  • מיץ מלימון וחצי או יותר

  • רבע כוס שמן זית

  • חצי כפית מלח

  • כפית סומק

הוראות הכנה

מניחים בורגול בקערה בינונית. ממלאים אותה במי ברז חמים, מערבבים מעט ושופכים את המים. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.

מסננים את רוב מי השטיפה, מלבד כמות של כף אחת ומניחים לבורגול לתפוח מכוסה בנייר אלומיניום 20 דקות. מערבבים מפעם לפעם.

לאחר 20 דקות טועמים. אם הבורגול קשה, מוסיפים עוד כף מים חמים ומשהים עוד 10 דקות. מערבבים את הבורגול עם שאר החומרים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ