סלט סלק רוסי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט סלק רוסי צילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

  • 3 סלקים מבושלים, קלופים וקצוצים לקוביות או מגוררים על פומפייה (300 גרם נטו)

  • 2 שיני שום קצוצות

  • 4 כפות (40 גרם) אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס

  • 6 שזיפים מיובשים, מגולענים וקצוצים

  • כף מיונז

  • 1/2 כפית סוכר

  • כפית חומץ תפוחים

  • חצי כפית מלח

  • חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל המרכיבים ומשהים לפחות שעה מחוץ למקרר לפני ההגשה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ