סלט חצילים חמוץ-מתוק - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט חצילים חמוץ-מתוק

חצילים קלויים בטעם שרוף עם פלפל אדום ועגבניות, מעורבבים עם תערובת בצל וחומץ תפוחים. מזליפים מעט שמן חמניות או קנולה ומגישים

6-8 מנות דרגת קושי: קל
סלט חצילים חמוץ מתוק
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 כפות חומץ תפוחים

2 כפות מים
2 כפות סוכר לבן
חצי בצל לבן קטן קצוץ
3 חצילים קלויים, קלופים חלקית
פלפל אדום קלוי וקלוף
2 עגבניות קצוצות ללא זרעים
שן שום קצוצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שמן חמניות או קנולה לזילוף

הוראות הכנה

מחממים במחבת חומץ, מים וסוכר עד רתיחה. מורידים מהאש. מוזגים על הבצל הקצוץ ומשרים לחצי שעה.

קוצצים חצילים ומעט קליפת חציל (לקבלת טעם חרוך) עד קבלת מחית גסה, מוסיפים פלפל וממשיכים לקצוץ יחד. מעבירים לקערה.

מוסיפים עגבניות, שום, מלח פלפל ותערובת בצל וחומץ. משהים לפחות שעתיים מחוץ למקרר לפני ההגשה. מזליפים מעט שמן חמניות או קנולה ומגישים. הסלט יכול להישמר היטב בקופסה אטומה עד שלושה ימים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות