שובה: סלט סלק, הרינג וביצים - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שובה: סלט סלק, הרינג וביצים

הסלט שנקרא סילוטקה פוד שובוי (משמעות השם היא דג מלוח תחת מעיל פרווה) עשיר במיונז ופותח כל ארוחה רוסית אמיתית

6-8 מנות דרגת קושי: קל
סלט שובה - הרינג, סלק וביצים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

תפוח אדמה מבושל, קלוף ומגורר גס על פומפייה

2 סלקים מבושלים, קלופים ומגוררים דק על פומפייה

3 ביצים קשות מגוררות גס על פומפייה

חצי בצל לבן קטן קצוץ

34 כפות מיונז

1/2 כוס שמיר קצוץ

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

3 פילה הרינג איכותיים קצוצים למחית גסה

הוראות הכנה

בקערה קטנה מערבבים תפוחי אדמה וסלק מגורר, מתבלים ב2 כפות מיונז ומעט מלח ופלפל. מניחים את תערובת תפוחי האדמה והסלק בקערה עגולה קטנה, משומנת במעט שמן חמניות. מעל מניחים בצל קצוץ, ביצים מגוררות (משאירים 2 כפות לקישוט), בוזקים מעט מלח, מניחים שכבת מיונז דקה (12 כפות) שמיר ופטרוזיליה ומעל הכל ­ הרינג קצוץ.

מהדקים בעדינות והופכים מעל צלחת הגשה. מרימים את הקערה בעדינות ומפזרים מעל ביצים מגוררות ושמיר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות