סלט זוקיני בשני צבעים - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט זוקיני בשני צבעים

סלט אביבי ופשוט להכנה. רק צולים קלות את הזוקיני ולאחר מכן מצננים, מוסיפים עלי מנטה ופיצוחים ומגישים

4 מנות דרגת קושי: קל
סלט זוקיני בשני צבעים
אילן נחום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

5 זוקיני ירוקים

5 זוקיני צהובים
100 גרם פיצוחים קלויים: תערובת של גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
1/4 כוס שמן זית
עלי מנטה

הוראות הכנה

חותכים את הזוקיני לרצועות, ללא הליבה. מתבלים בשמן זית, שום, מלח ופלפל לפי הטעם.

צולים בתנור כ-10 דקות בחום של 200 מעלות. מצננים, מוסיפים עלי מנטה ופיצוחים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות