מתכון |
סלט זוקיני בשני צבעים
סלט אביבי ופשוט להכנה. רק צולים קלות את הזוקיני ולאחר מכן מצננים, מוסיפים עלי מנטה ופיצוחים ומגישים
אבי אביטן, שף אורח
אבי אביטן, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
סלט זוקיני בשני צבעיםצילום: אילן נחום
רכיבים
- 5 זוקיני ירוקים
- 5 זוקיני צהובים
- 100 גרם פיצוחים קלויים: תערובת של גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת
- 3 שיני שום כתושות
- מלח ופלפל
- 1/4 כוס שמן זית
- עלי מנטה
הוראות הכנה
חותכים את הזוקיני לרצועות, ללא הליבה. מתבלים בשמן זית, שום, מלח ופלפל לפי הטעם.
צולים בתנור כ-10 דקות בחום של 200 מעלות. מצננים, מוסיפים עלי מנטה ופיצוחים ומגישים.