אבי אביטן, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אבי אביטן, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
4 מנות
סלט זוקיני בשני צבעיםצילום: אילן נחום

רכיבים

  • 5 זוקיני ירוקים

  • 5 זוקיני צהובים

  • 100 גרם פיצוחים קלויים: תערובת של גרעיני חמנייה וגרעיני דלעת

  • 3 שיני שום כתושות

  • מלח ופלפל

  • 1/4 כוס שמן זית

  • עלי מנטה

הוראות הכנה

חותכים את הזוקיני לרצועות, ללא הליבה. מתבלים בשמן זית, שום, מלח ופלפל לפי הטעם.

צולים בתנור כ-10 דקות בחום של 200 מעלות. מצננים, מוסיפים עלי מנטה ופיצוחים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ