מתכון: סלט תרד טורקי

מתבלים את התרד במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שאטה. לגיוון ניתן להוסיף מעט סומק או פלפל חריף

דוחול ספאדי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דוחול ספאדי, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6-8 מנות
סלט תרד של דוחול ספאדי

רכיבים

  • חבילה של כ-20 עלי תרד טורקי
  • פחות מחצי כפית מלח
  • כפית מיץ לימון
  • 4 כפיות שמן זית
  • כפית פלפל שאטה יבש

הוראות הכנה

שוטפים היטב את עלי התרד, קוצצים גס ומניחים בקערה.

מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שאטה, מערבבים טוב ובודקים - אם אוהבים חמוץ יותר ניתן להוסיף מיץ לימון או מעט סומק, אוהבי החריף יכולים להוסיף פלפל חריף.

תגובות