מתכון: סלט תרד טורקי - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט תרד טורקי

מתבלים את התרד במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שאטה. לגיוון ניתן להוסיף מעט סומק או פלפל חריף

6-8 מנות דרגת קושי: קל
ראובן צוקרמן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

חבילה של כ-20 עלי תרד טורקי

פחות מחצי כפית מלח
כפית מיץ לימון
4 כפיות שמן זית
כפית פלפל שאטה יבש

הוראות הכנה

שוטפים היטב את עלי התרד, קוצצים גס ומניחים בקערה.

מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שאטה, מערבבים טוב ובודקים - אם אוהבים חמוץ יותר ניתן להוסיף מיץ לימון או מעט סומק, אוהבי החריף יכולים להוסיף פלפל חריף.

טיפים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות