מתכון: סלט עדשים שחורות קל במיוחד

סלט אביבי במיוחד עם משחק טעמים ומרקמים בין חמצמץ למתקתק, בין פריך לרך

עומר אברהם, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עומר אברהם, שף אורח
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים(18)
דרגת קושי:קל
מנות:4-5 סועדים
סלט עדשים שחורותצילום: דניאל לילה

רכיבים

  • 100 גרם עדשים שחורות
  • צרור פטרוזיליה קצוץ
  • צרור כוסברה קצוץ
  • 10 אגוזי פקאן סיני שבורים
  • 10 חמוציות חתוכות
  • 3 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
  • מלח
  • מיץ לימון

הוראות הכנה

מבשלים את העדשים השחורות עד לריכוך ומצננים.

קוצצים את הפטרוזיליה, הכוסברה והסלרי.

מערבבים את כל הרכיבים בקערה.

מוסיפים פקאן וחמוציות.

מתבלים במלח ומיץ לימון.

מערבבים היטב ומגישים קר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ