סלט עלים, סלק, גבינת רוקפור והדרים - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט עלים, סלק, גבינת רוקפור והדרים

גרסה מקומית וצבעונית לסלט ירוק עם שילוב של סלקים, גבינה כחולה ושפיץ של ניחוח הדרי

דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 חסה אייסברג קרועה ביד

1 חבילת עלי בייבי
2 סלקים בינוניים
200 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות
1 תפוז מפולט
1 אשכולית אדומה מפולטת

לרוטב:

2 כפות דבש

4 כפות שמן קנולה
כפית חומץ
כפית חרדל
קורט מלח

הוראות הכנה

עוטפים את הסלק בנייר אלומיניום ואופים שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מערבבים את חומרי הרוטב. מקלפים את הסלקים ופורסים לשישיות.

מערבבים בקערה את שאר החומרים ומוסיפים את הסלקים. מערבבים עם הרוטב ומגישים.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות