מתכוןמתכון

סלט עלים, סלק, גבינת רוקפור ואשכולית

גרסה מקומית וצבעונית לסלט ירוק עם שילוב של סלקים, גבינה כחולה ושפיץ של ניחוח הדרי

עומר נחום, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עומר נחום, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט

רכיבים

  • 1 חסה אייסברג קרועה ביד
  • 1 חבילת עלי בייבי
  • 2 סלקים בינוניים
  • 200 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות
  • 1 תפוז מפולט
  • 1 אשכולית אדומה מפולטת

לרוטב:

  • 2 כפות דבש
  • 4 כפות שמן קנולה
  • כפית חומץ
  • כפית חרדל
  • קורט מלח

הוראות הכנה

עוטפים את הסלק בנייר אלומיניום ואופים שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מערבבים את חומרי הרוטב. מקלפים את הסלקים ופורסים לשישיות.

מערבבים בקערה את שאר החומרים ומוסיפים את הסלקים. מערבבים עם הרוטב ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ