מתכון |

סלט מלפפונים וגבינת עזים עם שקדים

בין מלוח לפריך: סלט קיצי שמשחק על פריכות המלפפונים, קראנצ'יות השקדים ורכות הגבינה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
סלט מלפפונים
צילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

  • 6 מלפפונים פרוסים לאורך לפרוסות דקיקות (במנדולינה)
  • חופן עלי אורוגולה קצוצים
  • רבע כוס עלי נענע קצוצים
  • רבע כוס שקדים פרוסים קלויים
  • רבע כוס חמוציות קצוצות גס
  • 150 גרם גבינת עזים רכה מפוררת

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית נענע מיובשת

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה, יוצקים את הרוטב ומגישים לצד משקה יוגורט צונן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ