סלט מלפפונים וגבינת עזים עם שקדים - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט מלפפונים וגבינת עזים עם שקדים

6 מנות דרגת קושי: קל
סלט מלפפונים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

6 מלפפונים פרוסים לאורך לפרוסות דקיקות (במנדולינה)

חופן עלי אורוגולה קצוצים
רבע כוס עלי נענע קצוצים
רבע כוס שקדים פרוסים קלויים
רבע כוס חמוציות קצוצות גס
150 גרם גבינת עזים רכה מפוררת

לרוטב:

3 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון
חצי כפית מלח
חצי כפית נענע מיובשת

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה, יוצקים את הרוטב ומגישים לצד משקה יוגורט צונן

טיפים

לא חובה לצפות את הכדורים בשוקולד ואפשר להחליף את החמאת בוטנים בממרח לוטוס.

אפשר לזלף לתוך הכדור חמאת בוטנים ואז לגלגל בשנית.

הכדורים נשמרים 5 ימים במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות