סלט פסטה - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט פסטה

סלט פסטה טוב יכול להיות חלק מארוחת בראנץ' ענקית או ארוחה קטנה בפני עצמו. השף גיא ארבל ממסעדת בנדיקט עם מתכון לסלט פסטה והבונוס: מתכון לפסטו רוקט

דרגת קושי: קל
סלט פסטה קר
שרית גופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חבילה של פסטה יבשה - רצוי 3 צבעים פוזילי מבושלת (500 גרם)

2 בצל סגול קצוץ

7 ארטישוק א-לה רומנה חצוי וחתוך לרצועות (נמכר בצנצנות או בשימורים)

150 גרם עגבניות מיובשות בשמן חתוכות לרצועות

חצי חבילה בצל ירוק טבעות

300 גרם פסטו רוקט  (מתכון לפסטו בהמשך)

כוס וחצי פלפל צהוב חתוך לקוביות

100 גרם חמוציות שלמות

פסטו רוקט:

100 גרם עלי רוקט

10 גרם שום כתוש

20 גרם דבש

2 גרם (קורט) מלח

50 מ"ל שמן זית

 

הוראות הכנה

בישול הפסטה:

יש לבשל את הפסטה במים רותחים עם מלח כ- 7 דקות (חצי ק"ג פסטה, 5 ליטר מים, 20 גרם מלח). יש לסנן את הפסטה ולקרר תחת מים זורמים (קרים). לערבב את כל המרכיבים כאשר הפסטה קרה ורק אז.

פסטו רוקט:

לטחון את כל החומרים במעבד מזון מלבד שמן הזית
להוסיף את שמן הזית באיטיות תוך ערבול.

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות