סלט ירקות שרופים על האש של השף ירון שלו - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט ירקות שרופים על האש של השף ירון שלו

הסלט של השף ירון שלו ממסעדת טוטו, הולך נהדר עם קציצות בפיתה או ליד בשר ודגים בגריל או במנגל

דרגת קושי: קל
אביגייל עוזי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

5 עגבניות בשלות

5 פלפלים אדומים

5 פלפלים חריפים

2 חצילים

3 בצלים

10 שיני שום

1/2 כוס שמן זית

1/4 כוס חומץ שרי

מלח

מעט זרעי שומר

הוראות הכנה

שורפים את העגבניות על הכיריים עד שהן שחורות מבחוץ. שוטפים את הפלפלים האדומים והחריפים, משמנים בשמן ושורפים בעדינות גם כן על הגז. שורפים את החצילים, ומורידים את הגבעול ומקלפים. שורפים את הבצלים על רשת על הגז ואז מקלפים את הקליפה החיצונית וקוצצים על הקרש.

מטגנים את שיני השום השלמות בשמן עמוק, טיגון על חום נמוך עד להשחמה. השום צריך להיות קריספי מבחוץ ורך מבפנים.

מקלפים את הפלפלים, העגבניות והחצילים וקוצצים אותם גס. מכניסים את הירקות וקוצצים לקערה יחד עם השום. מוסיפים שמן זית, חומץ ומלח.

קולים את זרעי השומר, טוחנים גס ומוסיפים לירקות בערבוב עדין. מגישים בטמפרטורת החדר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות