מתכון |

תפוח אדמה מדורה הכי טעים שיש

הדור הבא של תפוח אדמה מדורה: לוקחים סיר פויקה וממלאים אותו בתפודים. התוצאה: תפוח אדמה מדורה הכי טעים שיש, רק בלי הפיח

אסף שנער, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אסף שנער, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
תפוח אדמה פויקה
תפוח אדמה בפויקהצילום: דודו בכר

רכיבים

  • ½1 תפוח אדמה / 2 תפו"א קטנים לאדם

הוראות הכנה

מכניסים את תפוחי האדמה לסיר פויקה ומניחים אותו מעל גחלים.
אחרי שתפוחי האדמה מוכנים (תלוי בגודל), מומלץ לשים מלח מעל ולהגיש בתוספת של שמנת חמוצה או חמאה איכותית או טחינה.
במידה ומחפשים אלטרנטיבה - במקום תפוחי אדמה ניתן גם להכין עם סלקים/ קולורבי / בטטות / כל סוג של ירקות שורש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ