ירקות ירוקים במחבת - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ירקות ירוקים במחבת

שלל ירקות ירוקים מוקפצים במחבת הם מתכון בסיסי שיכול להשתדך להרבה מאוד תוספות כמו פרגית, טופו ואפילו סטייק

דרגת קושי: קל
סטייק טופו
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 שיני שום

רבע כוס יין לבן
2 כפות שמן זית
חצי כוס פריקי מבושלת
ירקות ירוקים אופציונליים: ברוקולי, שעועית ירוקה (כל הסוגים – רחבה, עדינה, שטוחה, לוביה, אפונת שלג), מנגולד, תרד, קייל, באקצ'וי, כרוב סיני, זוקיני, קישוא, במיה, אספרגוס...
מלח ופלפל
פלחי לימון לעיטור

הוראות הכנה

חולטים חצי ק"ג ברוקולי ו-200 גרם שעועית רחבה
מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים עיגולי זוקיני, 10 יחידות במיה תאילנדית ושום ומטגנים כ-5 דקות, עד להשחמה קלה.
מוסיפים יין, ברוקולי, ושעועית.
מוסיפים 2 כוסות מנגולד קצוץ גס, עם הגבעולים.
מערבבים תוך כדי טיגון עוד כדקה.
מוסיפים את הפריקי.
מערבבים ערבוב אחרון ומגישים עם פלחי לימון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות