סטייק טופו וקרם קשיו - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סטייק טופו וקרם קשיו

הכינו מחבת של ירקות ירוקים ועליהם הניחו סטייק טופו וקרם קשיו ותקבלו מנה עיקרית טבעונית נהדרת

4 סועדים דרגת קושי: קל
סטייק טופו
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

חצי ק"ג טופו פרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ

למרינדה:

כוס שמן זית

5 גבעולי טימין קצוצים

3 שיני שום פרוסות

10 עלי בזיליקום קצוצים

10 עלי נענע פרוסים

5 גבעולי אורגנו טרי קצוצים

רבע צרור עירית קצוצה (2 כפות)

לקרם קשיו:

250 גרם קשיו

רבע כוס מים

רבע כוס שמן זית

מיץ מלימון 1

חצי כפית מלח

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי המרינדה ומוסיפים את הטופו. משרים את הטופו בין שעתיים לפחות ללילה שלם.

הכנת קרם הקשיו:

קולים את הקשיו במחבת יבשה וטוחנים במעבד מזון עם המים, שמן הזית, מיץ הלימון והמלח למחית חלקה.

הגשה: צורבים את סטייק הטופו על מחבת פסים, כ-5 דקות מכל צד. מניחים על הירוקים.

מוסיפים 2 כפות של קרם קשיו בצד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות