שרימפס וצזיקי

תוספת נהדרת שהולכת מצוין עם מחבת של ירקות ירוקים רעננים

אמיר קרונברג, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר קרונברג, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
שרימפס עם צזיקי וירקות ירוקים
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • חצי ק"ג שרימפס טרי קלוף

לצזיקי

  • חצי ק"ג יוגורט סמיך (כבשים או בקר)
  • שן שום קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 מלפפונים קצוצים דק
  • 10 עלי נענע קצוצים
  • רבע צרור עירית קצוצה
  • מלח, פלפל
  • ירקות ירוקים

הוראות הכנה

במחבת פסים או בגריל צורבים את השרימפס מכל צד.

מערבבים את חומרי הצזיקי.

מניחים את השרימפס על הירוקים. מזלפים מעל או מגישים בצד 3-2 כפות מהצזיקי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ