שרימפס וצזיקי - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון שרימפס וצזיקי

תוספת נהדרת שהולכת מצוין עם מחבת של ירקות ירוקים רעננים

דרגת קושי: קל
שרימפס עם צזיקי וירקות ירוקים
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

חצי ק"ג שרימפס טרי קלוף

לצזיקי:

חצי ק"ג יוגורט סמיך (כבשים או בקר)

שן שום קצוצה

2 כפות שמן זית

2 מלפפונים קצוצים דק

10 עלי נענע קצוצים

רבע צרור עירית קצוצה

מלח, פלפל


 

הוראות הכנה

במחבת פסים או בגריל צורבים את השרימפס מכל צד.

מערבבים את חומרי הצזיקי.

מניחים את השרימפס על הירוקים. מזלפים מעל או מגישים בצד 3-2 כפות מהצזיקי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות