מתכון

פרוסות שייטל ובלסמי על מחבת ירקות ירוקים

מנה שנולדה בשוק הכרמל והיא משלבת את כל הירקות הירוקים שיש בעונה עם פרוסות שייטל למנה עיקרית משובחת

אמיר קרונברג, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
אמיר קרונברג, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים
פרוסות של שייטל עם פרמזן ובלסמי

רכיבים

  • ירקות ירוקים
  • חצי ק"ג שייטל פרוס לפרוסות של ס"מ
  • 100 גרם פרמזן מגורדת
  • כוס חומץ בלסמי
  • חצי כפית סוכר
  • כף שמן זית
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה

בסיר קטן מצמצמים את הבלסמי עם הסוכר לשליש כמות.
במחבת פסים או בגריל צורבים את השייטל כדקה מכל צד.
מניחים את הבשר על הירוקים.
מזליפים שמן זית ובלסמי.
מפזרים פרמזן מעל.

תגובות