פרוסות שייטל ובלסמי על מחבת ירקות ירוקים - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פרוסות שייטל ובלסמי על מחבת ירקות ירוקים

מנה שנולדה בשוק הכרמל והיא משלבת את כל הירקות הירוקים שיש בעונה עם פרוסות שייטל למנה עיקרית משובחת

4 סועדים דרגת קושי: קל
פרוסות של שייטל עם פרמזן ובלסמי
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי ק"ג שייטל פרוס לפרוסות של ס"מ

100 גרם פרמזן מגורדת
כוס חומץ בלסמי
חצי כפית סוכר
כף שמן זית
מלח, פלפל

 

הוראות הכנה

בסיר קטן מצמצמים את הבלסמי עם הסוכר לשליש כמות.
במחבת פסים או בגריל צורבים את השייטל כדקה מכל צד.
מניחים את הבשר על הירוקים.
מזליפים שמן זית ובלסמי.
מפזרים פרמזן מעל.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות