שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
אמיר קרונברג, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים
פרוסות של שייטל עם פרמזן ובלסמי
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • ירקות ירוקים
  • חצי ק"ג שייטל פרוס לפרוסות של ס"מ
  • 100 גרם פרמזן מגורדת
  • כוס חומץ בלסמי
  • חצי כפית סוכר
  • כף שמן זית
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה

בסיר קטן מצמצמים את הבלסמי עם הסוכר לשליש כמות.
במחבת פסים או בגריל צורבים את השייטל כדקה מכל צד.
מניחים את הבשר על הירוקים.
מזליפים שמן זית ובלסמי.
מפזרים פרמזן מעל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ