פרגית במרינדה עם מחבת ירוקים - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פרגית במרינדה עם מחבת ירוקים

דרגת קושי: קל
פרגית במרינדה עם מחבת ירוקים
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג פרגית נקייה מעצמות (עם או בלי עור)

חצי כוס יין לבן
חצי כוס מיץ תפוזים
שליש כוס שמן זית
2 כפות דבש
קמצוץ מלח דק
10 עלי אורגנו קצוצים

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הפרגית שעתיים לפחות, ועד 24 שעות.

צורבים את העוף בגריל או על מחבת, עד להשחמה מלאה, ממליחים ומפלפלים. מניחים בצד.

מגישים את הפרגית לצד הירקות הירוקים, עם פלח לימון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות