סלט אבוקדו - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אבוקדו

איך מכינים סלט אבוקדו כמו שצריך? השף ניר עופר ממעדניית דלישס עם המתכון היחיד שצריך לדעת

דרגת קושי: קל
סלט אבוקדו של ניר עופר, דלישס
תומר אפלבאום
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

3 ביצים קשות חתוכות לקוביות

3 אבוקדו בשלים

1 בצל לבן בינוני קצוץ

מיץ מלימון טרי

שמן זית

פלפל לבן

מלח

הוראות הכנה

מועכים את האבוקדו בקערת ערבוב, מוסיפים את הביצים הקשות ובצל קצוץ ומערבבים. מתבלים במלח, פלפל לבן, מיץ לימון ושמן זית. טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות