מתכון |

סלט אבוקדו כמו שצריך

איך מכינים סלט אבוקדו כמו שצריך? השף ניר עופר ממעדניית דלישס עם המתכון היחיד שצריך לדעת

ניר עופר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניר עופר, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 3 ביצים קשות חתוכות לקוביות
  • 3 אבוקדו בשלים
  • 1 בצל לבן בינוני קצוץ
  • מיץ מלימון טרי
  • שמן זית
  • פלפל לבן
  • מלח

הוראות הכנה

מועכים את האבוקדו בקערת ערבוב, מוסיפים את הביצים הקשות ובצל קצוץ ומערבבים. מתבלים במלח, פלפל לבן, מיץ לימון ושמן זית. טועמים ומתקנים תיבול.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ