סלט גזר מרוקאי - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט גזר מרוקאי

מתכון לסלט קלאסי שכיף למלא עמו שולחן של מזטים תוצרת השף ניר עופר ממעדניית דלישס

דרגת קושי: קל
סלט גזר מרוקאי, ניר עופר
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 6

רכיבים

6 גזרים קלופים ושטופים

2 שיני שום כתושות

כף וחצי כוסברה קצוצה

רבע כפית כמון

כפית וחצי אריסה – למי שאוהב חריף

חצי כפית מלח

קורט פלפל לבן

מיץ מחצי לימון

כף שמן זית

הוראות הכנה

בסיר עם מים מבשלים את הגזרים עד כחצי ריכוך. מסננים ופורסים את הגזרים. מעבירים לקערת ערבוב.

מוסיפים את כל התבלינים, מיץ הלימון ושמן הזית ומערבבים. מפזרים כוסברה קצוצה  ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות