איך מכינים מטבוחה? המתכון היחיד שצריך לדעת - ירקות וסלטים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים מטבוחה? המתכון היחיד שצריך לדעת

הסלט שארוחת שישי אינה שלמה בלעדיו, אבל כיף לאכול אותו גם בשאר ימות השבוע. מתכון של השף ניר עופר ממעדניית דלישס

דרגת קושי: קל
מטבוחה, ניר עופר, דלישס
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 3

רכיבים

8 עגבניות בשלות

3 פלפלים אדומים

3 פלפלים חריפים (אופציונלי, למי שאוהב חריף)

3 שיני שום קצוצות

כף שטוחה של פפריקה אדומה

מלח

פלפל לבן

שמן קנולה

הוראות הכנה

שורפים היטב את הפלפלים והעגבניות על האש ומסירים מהם את הקליפה. חותכים את הפלפלים לקוביות. את העגבניות חוצים וסוחטים מנוזליהן ולאחר מכן חותכים לקוביות. מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים קלות את השום הקצוץ. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים דקותיים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העגבניות, מתבלים בפלפל לבן ומבשלים עד רתיחה. מתבלים בפפריקה ובמלח, מערבבים ומבשלים עם חצי מכסה על אש קטנה. מפעם לפעם בודקים ומערבבים. כאשר הנוזל מצטמצם, מסירים מהאש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות