שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
ניר צוק, שף אורח
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ניר צוק, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט קולרבי עם נענע ומשמש
סלט קולרבי עם נענע ומשמשצילום: יעקב הררי

רכיבים

הוראות הכנה

1. קולפים את הקולרבי וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ. חולטים את הקוביות למשך כשלוש דקות במים רותחים, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מסננים ומעבירים לקערה.

2. חוצים את המשמשים, מרחיקים גלעינים וחותכים לקוביות, ומוסיפים לקערת הקולרבי. מפזרים מעל נענע קצוצה.

3. בכלי קטן מכינים רוטב משמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. יוצקים על הסלט.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ