סלט קולרבי עם נענע

סלט צבעוני ויפה שמשחק בין פריכות לרכות, בין מתיקות לחמיצות ורעננות

ניר צוק, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניר צוק, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
סלט קולרבי עם נענע ומשמש
סלט קולרבי עם נענע ומשמשצילום: יעקב הררי

רכיבים

  • ארבעה קולרבים
  • עשרה משמשים טריים או מיובשים
  • צרור נענע קצוץ
  • שלוש כפות שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה

1. קולפים את הקולרבי וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ. חולטים את הקוביות למשך כשלוש דקות במים רותחים, מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מסננים ומעבירים לקערה.

2. חוצים את המשמשים, מרחיקים גלעינים וחותכים לקוביות, ומוסיפים לקערת הקולרבי. מפזרים מעל נענע קצוצה.

3. בכלי קטן מכינים רוטב משמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. יוצקים על הסלט.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ