שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מתכון

סלט כרוב עם שומשום וגרעיני חמניות

גם סלט קלאסי כמו כרוב צריך לדעת להכין, הנה מתכון קל ומהיר

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
כרוב ירוק
צילום: לימור לניאדו תירו

רכיבים

  • 1 כרוב לבן בינוני קצוץ
  • 2 כפות שומשום
  • 2 כפות גרעיני חמניות קלופים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כפות שמן תירס
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות דבש (ניתן להחליף בסילאן או בממתיק מלאכותי נוזלי)

הוראות הכנה

מחממים מחבת טפלון וקולים את השומשום וגרעיני החמניות. שמים את הכרוב והבצל בקערת סלט עמוקה. מפזרים את השומשום והגרעינים על הכרוב. שמים את שאר החומרים בצנצנת, סוגרים במכסה ומערבבים היטב תוך ניעור. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.

6 מנות, 60 קלוריות במנה (למשתמשים בממתיק מלאכותי).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ