סלט אבטיח קיצי למתקדמים בלבד

סלט אבטיח המשלב עלי ארוגולה רעננים, גבינת עיזים קשה ורוטב בלסמי מצומצם

אורן ירושלמי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
סלט אבטיח קיצי למתקדמים בלבד
אורן ירושלמי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל

פינוק קיצי למי שמשקיעים במיוחד - שף אורן ירושלמי מציג סלט צונן ומרענן שכולו חגיגה צבעונית של טעמי מלוח, מתוק וחמוץ.

רכיבים

הוראות הכנה

חותכים את האבטיח לקוביות של סנטימטר על סנטימטר. מניחים בקופסה, מכסים ומקררים כשעתיים.

מרתיחים את החומץ הבלסמי בסיר קטן, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד לקבלת סירופ ומצננים.

מסדרים על צלחת שטוחה את קוביות האבטיח באופן אקראי. מפזרים ביד חופשית ארוגולה, זיתים שחורים ואגוזי פקאן ומפוררים מעל את הגבינה.

מזלפים חומץ בלסמי ושמן זית ובוזקים מלח, פלפל וטימין. מגישים טרי.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ