סלט אנדיב ותפוחי עץ עם סלרי, קצ'וטה ופיסטוק

הגיע הזמן להכיר את גבינת הקצ'וטה האיטלקית, שמוסיפה עומק טעמים לסלט והופכת אותו חגיגי לתפארת

אורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אורלי פלאי ברונשטיין
צילום: סלט אנדיב ותפוחי עץ עם סלרי, קצ'וטה ופיסטוק

רכיבים

  • 2 תפוחי עץ אדומים פרוסים לפלחים דקים

  • 1/2 שורש סלרי פרוס לז’וליינים (לא חובה)

  • 3 ראשי אנדיב מפורקים לעלים וחתוכים גס

  • 1/3 כוס פיסטוקים קלויים או אגוזי מלך

  • 50 גרם גבינת קצ’וטה (אפשר להמיר במנצ'גו, רוקפור, גאודה או צ'דר)

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית

  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם

  • מיץ מ-1/2 לימון

הוראות הכנה

בסמוך להגשה, חותכים את תפוחי העץ לפלחים דקים ואת הסלרי לז’וליינים. אם חותכים מראש, הם משחירים.

מוסיפים את שאר החומרים ומתבלים בחומרי הרוטב. מערבבים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ