המרענן הרשמי: סלט קישואים ופאקוסים

סלט של פאקוסים, קישואים וזוקיני טריים, שעוברים כבישה קלה במיץ ליים ושמן זית ומוגשים עם כדורים של גבינת עזים

תומר ניב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
סלט קישואים ופאקוסים.
תומר ניב
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
35 דקות

הירקות עוברים כבישה קלה במיץ ליים ושמן זית ומוגשים עם כדורים של גבינת עזים.

גיוון: כשלא בעונתם או אם לא משיגים פאקוסים, אפשר להשתמש במלפפונים.

רכיבים

  • 150 גרם גבינת עזים צעירה

  • 4 כפות שמן זית

  • מיץ מ-2 לימוני ליים

  • 3 פאקוסים שטופים (אפשר להמיר במלפפונים)

  • 3 קישואים שטופים

  • 3 זוקיני שטופים

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

  • אגוז מוסקט מגורר

  • סומאק

הוראות הכנה

מעצבים את הגבינה לכדורים בקוטר 1-2 ס”מ ושומרים במקרר עד ההגשה.

מערבבים שמן זית ומיץ ליים בקערה גדולה.

פורסים את הירקות בעזרת מנדולינה לפרוסות דקיקות ומוסיפים אותם לתערובת השמן והליים. מערבבים ומעבירים למקרר ל-30 דקות לפני ההגשה.

בהגשה, מתבלים את הירקות במלח, פלפל, אגוז מוסקט וסומאק. מערבבים בעדינות ומניחים כדורי גבינה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ